Het Groot Dictee Heruitgevonden

We verwelkomen je graag in onze bib om deel te nemen aan De Schrijfwijzen. Dat is het Groot Dictee Heruitgevonden, een dictee voor iédereen die graag speelt met letters. Je hoeft dus zeker geen spellingkrak te zijn om mee te doen. Trommel je taalminnende vrienden op en speel mee! Melissa Mariën praat deze avond op gang en Lut Roelens leest het dictee voor. Een literaire versnapering beloont de ...

Waar
Braembibliotheek
Sint-Cordulaplein 13, 2900 Schoten
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Prijs
gratis
Basistarief: 0,00 €
Reservaties
bibliotheek@schoten.be
Telefoonnummer: 03 680 17 10
Contact
bibliotheek@schoten.be
Telefoonnummer: 03 680 17 10
Meer informatie
We verwelkomen je graag in onze bib om deel te nemen aan De Schrijfwijzen. Dat is het Groot Dictee Heruitgevonden, een dictee voor iédereen die graag speelt met letters.

Je hoeft dus zeker geen spellingkrak te zijn om mee te doen. Trommel je taalminnende vrienden op en speel mee!

Melissa Mariën praat deze avond op gang en Lut Roelens leest het dictee voor. Een literaire versnapering beloont de woordenijver. Met Nederlandstalige nummers duikt Anderthaler op. Hij brengt intimistische versies van oud en nieuw werk over molens, vissen, het leven en de dood, wolven en een suikerspinnenhoofd.

Wat valt er te winnen? Toffe prijzen en eeuwige roem. Het dictee vindt plaats in meer dan 100 bibliotheken over heel Vlaanderen. De winnaars van alle bibliotheken nemen het tegen elkaar op tijdens de grote finale van De Schijfwijzen, die midden januari plaatsvindt. De grote winnaar gaat aan de haal met een exclusieve Belgische designpen.

Bron: UiTinVlaanderen.be