Max Greyson en muzikanten in de Braembibliotheek - Livestream

De eerste (en hopelijk laatste) online Poëzieweek begin dit jaar was een onverhoopt succes. Toch zou ze niet compleet zijn zonder poëzie-optreden. Daar passen we dus op zaterdag 17 april een mouw aan, en hoe: niemand minder dan slampoet Max Greyson is te gast voor een livestream in de Braembib! Of zoals hij het zelf zegt: "Een literaire en muzikale performance ter verlichting van de dagelijkse ...

Waar
Braembibliotheek
Sint-Cordulaplein 13, 2900 Schoten
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Thema
Prijs
gratis
Basistarief: 0,00 €
Contact
Telefoonnummer: 03 680 17 10
Meer informatie
De eerste (en hopelijk laatste) online Poëzieweek begin dit jaar was een onverhoopt succes. Toch zou ze niet compleet zijn zonder poëzie-optreden. Daar passen we dus op zaterdag 17 april een mouw aan, en hoe: niemand minder dan slampoet Max Greyson is te gast voor een livestream in de Braembib! Of zoals hij het zelf zegt: "Een literaire en muzikale performance ter verlichting van de dagelijkse sleur."
Kortom, een performance voor iedereen!

Herinner je januari vorig jaar, toen we corona enkel kenden als uitgeverij en als biermerk… Nog voor ze het brede publiek charmeerde op televisie, deed Delphine Lecompte de Schotenaren schateren en troonde hen mee in haar pijnlijk eerlijke gedachtegangen. En alsof dat nog niet rock-‘n-roll genoeg was, voorzag Mauro Pawlowski haar boude teksten van originele riffs.

Toch kan deze uitloper van de Poëzieweek editie 2021 je nog verrassen! Max Greyson (°1988) ademt performance: hij werd tweede op het kampioenschap Poetry Slam in Nederland en toert door Europa met muziektheatershows. Ook op 17 april wordt hij vergezeld door muzikanten: Jolien Deley op cello en Sander Claes op gitaar. Zijn debuutbundel 'Waanzin went niet' werd genomineerd voor de Jo Peters Poëzieprijs. In 2019 verscheen de bundel Et alors.
Het voorbije jaar bewees Max Greyson met verschillende livestreams dat hij zijn publiek zelfs meekrijgt vanuit hun luie zetel. En geef toe, is er een mooier decor dan onze prachtige Braembibliotheek?

Volg de livestream via deze link: https://youtu.be/4zdT84sgc9A

Kan je niet kijken en luisteren tussen 16u en 17u? Geen nood! Je kan de performance nog tot zondagavond 18 april herbekijken op ons YouTube-kanaal.
Extra tip: ontdek ook het romandebuut van Max Greyson: 'Een waarschijnlijk toeval'. Binnenkort beschikbaar in de bib.
Omslagfoto: tomvanalphen.be

Bron: UiTinVlaanderen.be