Schotense Boekenbeurs

November is traditioneel boekenbeursmaand. Dit jaar geldt dat ook voor Schoten! Na de succesvolle eerste editie tijdens de openingsweek in 2017, organiseert de Braembibliotheek op 14 november opnieuw een exclusieve Schotense boekenbeurs. Op de Schotense boekenbeurs kun je kennismaken met maar liefst negentien auteurs en illustratoren (onder wie twee duo's) die in Schoten zijn geboren, wonen of ...

Waar
Braembibliotheek
Sint-Cordulaplein 13, 2900 Schoten
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Prijs
gratis
Basistarief: 0,00 €
Contact
bibliotheek@schoten.be
Telefoonnummer: 03 680 17 10
Meer informatie
November is traditioneel boekenbeursmaand. Dit jaar geldt dat ook voor Schoten! Na de succesvolle eerste editie tijdens de openingsweek in 2017, organiseert de Braembibliotheek op 14 november opnieuw een exclusieve Schotense boekenbeurs.

Op de Schotense boekenbeurs kun je kennismaken met maar liefst negentien auteurs en illustratoren (onder wie twee duo's) die in Schoten zijn geboren, wonen of een andere bijzondere band met Schoten hebben. Hun werk zal ook te koop worden aangeboden. Naast de meet & greets kun je genieten van vijf auteurslezingen en zelf creatief aan de slag tijdens een workshop monotype.

Inschrijven is niet nodig en de toegang tot de boekenbeurs en de workshop is gratis, dus loop gewoon gezellig binnen en ontdek met een drankje in de hand wat Schoten te bieden heeft.

PROGRAMMA

Met: Elisa Bogaerts, Erika Cotteleer, Floortje De Backer, Johan De Keyser, Anke De Potter, Anneke Duym & Nele Bergmans, Leslie Hubrechts, Christiaan Iken, Danny Maes, Wim Peeters, Pascale Pérard, Marc Perneel, Eddy Smets, Maarten Tengbergen, Paul Theunis, Geerlinde Verbrugge & Faby Van Roy, Elise Wuyts

Start: 18.00u

Einde: 22.00u

18.30 - 19.30: workshop monotype door Anke De Potter

Auteurslezingen

18.30u: Marc Perneel - Help, waar vind ik mijn levensvreugde? (20')

19.15u: Geerlinde Verbruggen - Coccinelle Consort brengt: Coccinelle moet vluchten (20')

20.00u: Leslie Hubrechts - Catch 22 (20')

20.45u: Erika Cotteleer - Van ruw zwart tot illustratie (20')

21.30u: Pascale Pérard - Leef Droom Doe: Het signatuur achter de verhalen van coach/auteur Pascale Pérard (20')

_________________

Bron: UiTinVlaanderen.be