Torenconcert: Wenen-Brussel-Wenen

Klassiek in het park met Vlad Weverbergh, Terra Nova, Charlotte Wajnberg en Warre Borgmans. Vlad Weverbergh leidt het 20-tallig Terra Nova Collective en ontroert met zijn zachte bassetklarinet. Sopraan Charlotte Wajnberg, vorig jaar nog laureaat van de Koning Elisabethwedstrijd, vervoegt hen voor de aria's. Warre Borgmans neemt de presentatie van het Torenconcert op zich. Wil je graag meer ...

Waar
Kasteel van Schoten
Kasteeldreef 61, 2900 Schoten
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Prijs
gratis
Basistarief: 0,00 €
Contact
cultuurdienst@schoten.be
Telefoonnummer: 03 680 23 40
Meer informatie
Klassiek in het park met Vlad Weverbergh, Terra Nova, Charlotte Wajnberg en Warre Borgmans.

Vlad Weverbergh leidt het 20-tallig Terra Nova Collective en ontroert met zijn zachte bassetklarinet. Sopraan Charlotte Wajnberg, vorig jaar nog laureaat van de Koning Elisabethwedstrijd, vervoegt hen voor de aria's.

Warre Borgmans neemt de presentatie van het Torenconcert op zich. Wil je graag meer weten over deze boeiende Weense connectie? Dan begroeten we je graag bij de inleiding van het concert om 18.00 u in het Kasteel van Schoten! Het concert gaat van start om 19 uur.

Het wordt sowieso een onvergetelijke avond! Ook bij typisch Belgisch zomerweer (lees: regen) blijft iedereen droog: dan genieten we van dit moois in de zomertent. Dus geen enkel excuus om je niet te laten vervoeren door dit toptalent van eigen bodem! Met dank aan onze sponsors: Gasthof Vijverhof, Mama Calinka, Amplifon, Koningshofconcerten en Mondovino!

Reservatie niet nodig voor de inleiding of het concert, het is gratis.

Bron: UiTinVlaanderen.be