Zomermuziekavond - Frank Vander linden

Frank Vander linden, stichtend lid van De Mens, kan het ook alleen. Dan schrijft en speelt hij bedachtzamer, krijgen de teksten nog meer aandacht en springt het virtuoos akoestisch gitaarwerk naar voren. Live en solo beroert en amuseert hij met bitterzoete levensverhalen, songs uit zijn soloalbums en uitgebeend werk van onder meer De Mens, Jan De Wilde en Elvis Presley. Een vreemde tijd brengt ...

Waar
Academie Beeldende Kunst Schoten
Vordensteinstraat 47, 2900 Schoten
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
Prijs
gratis
Basistarief: 0,00 €
Meer informatie
Frank Vander linden, stichtend lid van De Mens, kan het ook alleen. Dan schrijft en speelt hij bedachtzamer, krijgen de teksten nog meer aandacht en springt het virtuoos akoestisch gitaarwerk naar voren.

Live en solo beroert en amuseert hij met bitterzoete levensverhalen, songs uit zijn soloalbums en uitgebeend werk van onder meer De Mens, Jan De Wilde en Elvis Presley.

Een vreemde tijd brengt een nieuwe manier om de songschrijver en vertellende muzikant Vander linden van dichtbij te leren kennen.

De zomermuziekavonden beginnen om 20 uur en zijn volledig gratis. Schrijf ieder lid van je bubbel individueel in (maximum 4 personen). Verdere praktische info ontvang je na inschrijving.

Bron: UiTinVlaanderen.be