Zomermuziekavond: Little Chris

Gezellige muziekavonden bij ondergaande zon op een prachtige locatie. Het festivalgevoel, dat beleef je gewoon in Schoten. ‘Little Chris’ is een man en zijn gitaar, maar tegelijk ook zoveel meer. Getuige zijn stevige reputatie als studio- en livemuzikant bij onder meer Udo, Geena Lisa en Soulsister. Allen maken ze dankbaar gebruik van zijn kwaliteiten als muzikant. Met zijn eenmansoptredens ...

Waar
Academie Beeldende Kunst Schoten
Vordensteinstraat 47, 2900 Schoten
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Prijs
gratis
Basistarief: 0,00 €
Meer informatie
Gezellige muziekavonden bij ondergaande zon op een prachtige locatie. Het festivalgevoel, dat beleef je gewoon in Schoten.

‘Little Chris’ is een man en zijn gitaar, maar tegelijk ook zoveel meer. Getuige zijn stevige reputatie als studio- en livemuzikant bij onder meer Udo, Geena Lisa en Soulsister. Allen maken ze dankbaar gebruik van zijn kwaliteiten als muzikant.

Met zijn eenmansoptredens graait Chris Van Nauw hoofdzakelijk uit de rock- en popdoos, met een divers repertoire uit de jaren 60, 70 en 80. Van Bruce Springsteen en Kiss over Cindy Lauper en Pink Floyd tot David Bowie en Queen: van deze akoestische artiest met een twist kan je alles verwachten.

Praktische afspraken:
- Locatie: op de speelplaats Academie Schoten campus Vordensteinstraat 47
- Inschrijven verplicht via www.schoten.be/zomer
- We openen de deuren een half uur voor de start van de activiteit om de aankomst te spreiden
- Omdat we zelf geen catering mogen aanbieden, breng je best een eigen drankje mee. Hou het proper en neem nadien je afval terug mee.

Een overzicht van alle maatregelen lees je op www.schoten.be/zomer

Bron: UiTinVlaanderen.be