Zomermuziekavond: The Bonnie Blues

Gezellige muziekavonden bij ondergaande zon op een prachtige locatie. Het festivalgevoel, dat beleef je gewoon in Schoten. Wie in het voorjaar aanwezig was op een van de verjaardagsconcerten van Perfavore, herinnert zich ongetwijfeld nog de passage van ‘The Bonnie Blues’. Dit akoestisch trio klinkt zoals het interbellum in een café-chantant in de Seefhoek of een vaudeville-act uit een komische ...

Waar
Academie Beeldende Kunst Schoten
Vordensteinstraat 47, 2900 Schoten
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Prijs
gratis
Basistarief: 0,00 €
Meer informatie
Gezellige muziekavonden bij ondergaande zon op een prachtige locatie. Het festivalgevoel, dat beleef je gewoon in Schoten.

Wie in het voorjaar aanwezig was op een van de verjaardagsconcerten van Perfavore, herinnert zich ongetwijfeld nog de passage van ‘The Bonnie Blues’. Dit akoestisch trio klinkt zoals het interbellum in een café-chantant in de Seefhoek of een vaudeville-act uit een komische zwart-witfilm. De Andrew Sisters of de Mills Brothers, maar dan vol (on)bedoelde slapstick.

Nele Paelinck, Juno Kerstens en Laura Vanden Heede zingen samen en begeleiden zichzelf op viool, contrabas en gitaar. Ze brengen bekende en onbekende liedjes in de stijl van de jaren 20 tot 50, van slowfox en dansbare klassiekers tot puur cabaret. En als je goed let op de teksten, ga je gegarandeerd met rode oortjes naar huis.

In samenwerking met Night Shots.

Praktische afspraken:
- Locatie: op de speelplaats Academie Schoten campus Vordensteinstraat 47
- Inschrijven verplicht via www.schoten.be/zomer
- We openen de deuren een half uur voor de start van de activiteit om de aankomst te spreiden
- Omdat we zelf geen catering mogen aanbieden, breng je best een eigen drankje mee. Hou het proper en neem nadien je afval terug mee.

Een overzicht van alle maatregelen lees je op www.schoten.be/zomer

Bron: UiTinVlaanderen.be