Inschrijven academische zitting 11 juli

 • Wanneer? Zondag 11 juli 2021 om 11.00 u
 • Waar? De Kaekelaar (Sint-Cordulastraat 10 - 2900 Schoten)
 • Meer info? www.schoten.be/zomer

Via dit inschrijvingsformulier reserveer je op voorhand en individueel je plaats. Ook als je dit concert wil bijwonen met je bubbel van maximaal 4 personen, schrijf je ieder lid van je bubbel individueel in. Zo registreert ons inschrijvingssysteem het exact aantal bezoekers.

Velden met een * (sterretje) zijn verplicht in te vullen.

Gelieve onderstaande maatregelen en afspraken op te volgen en na te komen. Zo kan iedereen op een veilige manier genieten van een aangename en gezellige avond.

 1. Je mag deze academische zitting bijwonen met je bubbel (max. 4 personen). Voorwaarde is dat je samen met je bubbel de locatie binnenkomt, zodat een medewerker jullie samen kan zetten. Hou je aan de regels die door de overheid bepaald worden bij het samenstellen van je bubbel.
 2. Kom op tijd. De academische zitting start stipt om 11.00 u. Laatkomers worden niet toegelaten.
 3. Ontsmet je handen bij het binnenkomen en buitengaan. We voorzien handgel.
 4. Het dragen van een mondmasker is verplicht. 
 5. Volg ter plaatse het aangeduide circulatieplan en de aanwijzingen van medewerkers en vrijwilligers op. Ze zijn er om het goede verloop van de activiteit te garanderen.
 6. Je krijgt een zitplaats toegewezen door een medewerker volgens de dan geldende maatregelen rond social distancing. Tijdens de academische zitting blijf je op je plaats zitten.
 7. Ook in de toiletruimte geldt de anderhalvemeterregel. Er zijn voldoende mogelijkheden om je handen te wassen en/of te ontsmetten.
 8. Ben je ziek? Kom dan niet naar de academische zitting en blijf thuis.
 9. De persoonsgegevens van alle aanwezigen worden uitsluitend gebruikt voor de registratie van hun aanwezigheid en de communicatie van de veiligheidsmaatregelen. Na afloop van de academische zitting worden deze gegevens vernietigd.
 10. Geniet van je voormiddag. Alle maatregelen samen kunnen intimiderend overkomen, maar we gaan er samen met onze vrijwilligers alles aan doen om jullie een fijne voormiddag te bezorgen.