Inschrijven zomermuziekavond Jan De Smet

 • Wanneer? Zaterdag 10 juli 2021 om 20.00 u
 • Waar? Speelplaats Academie Beeld (Vordensteinstraat 47 - 2900 Schoten)
 • Meer info? www.schoten.be/zomer

Via dit inschrijvingsformulier reserveer je op voorhand en individueel je plaats. Ook als je dit concert wil bijwonen met je bubbel van maximaal 4 personen, schrijf je ieder lid van je bubbel individueel in. Zo registreert ons inschrijvingssysteem het exact aantal bezoekers.

Velden met een * (sterretje) zijn verplicht in te vullen.

Gelieve onderstaande maatregelen en afspraken op te volgen en na te komen. Zo kan iedereen op een veilige manier genieten van een aangename en gezellige avond.

 1. Je mag dit concert bijwonen met je bubbel (max. 4 personen). Voorwaarde is dat je samen met je bubbel de locatie binnenkomt, zodat een medewerker jullie samen kan zetten. Hou je aan de regels die door de overheid bepaald worden bij het samenstellen van je bubbel.
 2. Kom op tijd. Het concert start stipt om 20.00 u. Laatkomers worden niet toegelaten.
 3. Ontsmet je handen bij het binnenkomen en buitengaan. We voorzien handgel.
 4. Het dragen van een mondmasker is verplicht. Alleen om iets te eten of drinken mag het mondmasker even af.
 5. Volg ter plaatse het aangeduide circulatieplan en de aanwijzingen van medewerkers en vrijwilligers op. Ze zijn er om het goede verloop van de activiteit te garanderen.
 6. Je krijgt een zitplaats toegewezen door een medewerker volgens de dan geldende maatregelen rond social distancing. Tijdens het concert blijf je op je plaats zitten.
 7. Ook in de toiletruimte geldt de anderhalvemeterregel. Er zijn voldoende mogelijkheden om je handen te wassen en/of te ontsmetten.
 8. Ben je ziek? Kom dan niet naar het concert en blijf thuis.
 9. De persoonsgegevens van alle aanwezigen worden uitsluitend gebruikt voor de registratie van hun aanwezigheid en de communicatie van de veiligheidsmaatregelen. Na afloop van het concert worden deze gegevens vernietigd.
 10. Geniet van je avond. Alle maatregelen samen kunnen intimiderend overkomen, maar we gaan er samen met onze vrijwilligers alles aan doen om jullie een fijne avond te bezorgen.