Nieuw: kom voordelig eten in Schotense buurtrestaurants

Tromgeroffel… De nieuwe cateraar van lokale dienstencentra ’t Dorp en Cogelshof is bekend. Vanaf maandag 13 januari 2020 tovert Sense onze cafetaria’s om tot echte buurtrestaurants.

Bediening aan tafel

Je kan in onze buurtrestaurants nog steeds terecht voor een warme middagmaaltijd aan 7 euro en snacks aan goede prijzen. Nieuw is dat je bediening aan tafel krijgt door onze vaste vrijwilligers en medewerkers. Misschien zijn er lichte wijzigingen aan de drankkaart, maar aan de prijzen verandert voorlopig niets.

Sense levert de dagverse maaltijden vanuit hun nabijgelegen buurtrestaurant 'Kom.EET' in Deurne.

Wie is het?

De lokale dienstencentra werken de volgende 4 jaar samen met Sense. En dat is niet de eerste de beste. Ze openden dit jaar 'Bistro De Plek' in de Antwerpse kathedraal en baten ook buurtrestaurant 'De 7 Schaken' uit.

Feestelijke opening

  • De deuren van de buurtrestaurants gaan terug open op maandag 13 januari. Iedereen is welkom en krijgt een leuke verrassing.
  • Op vrijdag 14 februari vieren we officieel de nieuwe samenwerking. Meer info volgt.

Opgelet: kleine onderbreking

De twee eerste weken van januari stellen de dienstencentra hun infrastructuur helemaal op punt. Daarom kan je tijdens die weken geen warme maaltijden of dranken verkrijgen.

Terug naar nieuwsoverzicht