Schoten zoekt gemachtigd opzichters

Als gemachtigd opzichter (GO) help je groepen zwakke weggebruikers over te laten, vooral groepen schoolkinderen. Zij zijn je super dankbaar dat je hen elke dag veilig helpt oversteken. En dat laten ze graag zien en horen.

Interesse?

Neem contact op met wannes.buyst@schoten.be of 03 680 23 57.

Jij bent machtig

Na een korte opleiding door de collega's van Lokale Politie Schoten, is het de burgemeester die jou machtigt om het verkeer stil te leggen en zwakke weggebruikers te laten oversteken. Je krijgt van ons de officiële uniformstukken zodat je alles hebt om de klus te klaren.

Waar kom je terecht?

Als GO ben je vooral zelfstandig aan de slag. Je bent actief in een schoolbuurt of op een druk kruispunt. Je bent actief tijdens de drukste momenten, meestal 's ochtends tussen 8.00 en 8.30 u. Maar we zoeken bijvoorbeeld ook kandidaten voor toezicht op woensdagnamiddag aan onze Academie.

Naast de dankbaarheid van de schoolkinderen, hun ouders en de scholen, zijn wij ook super dankbaar dat je ons team wil vervoegen. We zetten je daarom graag geregeld in de bloemetjes. Minstens één keer per jaar doen we iets leuk met de hele ploeg. Oh ja, en niet te vergeten: je krijgt een vrijwilligersvergoeding.

Terug naar nieuwsoverzicht