Bestel voordelig je regenwaterton

Droge zomers en natte winters. Het is een fenomeen dat jaarlijks terugkeert. Er verdwijnt heel wat kostbaar regenwater in de riool. Nochtans kan je dit water heel nuttig gebruiken.

De oplossing voor jou: met een regenwaterton verzamel je tijdens regenbuien een deel van het regenwater. Goed voor je planten, tuin en het schoonmaken van je wagen of fiets.

Bestel voordelig je regenwaterton

Koop je eigen regenwaterton op de website van IGEAN. Van een simpel en goedkoop standaardmodel tot een grote stijlvolle ton die wel 1000 liter kan opvangen. Allemaal aan een gunstige prijs.

De eerste bestelperiode loopt tot 9 april 2021. De volgende bestelling kan je in het najaar plaatsen.

Na je bestelling krijg je een bevestigingsmail van IGEAN. De bestelde regentonnen worden twee keer per jaar in Schoten geleverd. Wij contacteren je wanneer je de ton kan ophalen.

Voordelen

Het concept is simpel: je plaats een regenwaterton in kunststof aan je regenpijp. Met een 'vulautomaat' vangt de ton regenwater op dat je later handig kan gebruiken voor je planten, tuin en het schoonmaken van je wagen of fiets. Zo bespaar je ook heel wat drinkbaar kraantjeswater.

Bij hevige regenbuien beperk je de wateroverlast door een deel van het regenwater op te vangen.

Subsidie

Koop je een regenwaterton, dan heb je recht op een subsidie van 50% (maximum 50 euro). Wanneer je de waterton ophaalt, krijg je een (gedeeltelijk) ingevuld aanvraagformulier mee.