G-sport

Sporters met een handicap kunnen zich in Schoten uitleven in verschillende sporttakken : jiujitsu, korfbal, basketbal, rolstoelbasketbal, voetbal, boccia, petanque, waterski...

Voor alle vragen in verband met G-sport kan je terecht bij:

Schotense sportclubs met een G-werking

G-sportinstuif

Op de G-sportinstuif (dinsdag 17 maart 2020) krijg je de mogelijkheid om te proeven van verschillende G-sporten. Je maakt er ook kennis met lokale G-sportclubs. In de voormiddag kan je drie sporten kiezen en in de namiddag nog eens twee. Op het einde doen we een massadans.

 Lees meer info

Tot dan!

 Schrijf je in

 Schrijf een groep van meer dan vijf personen in

Sportkriebels voor specials

De sportkriebelsnamiddag is er voor jongeren met een verstandelijke handicap, ASS of psychische kwetsbaarheid. Op woensdag 22 april 2020 krijg je sportinitiatie in voetbal, dans en basketbal in beperkte groepjes. Lees meer info.

G-sporttoer

In de sportregio Antwerpse Kempen kan je deelnemen aan heel wat bijzondere sportieve G-activiteiten doorheen het hele jaar. Samen noemen we dat de G-sporttoer. Hierbij probeer je zoveel mogelijk stempels te verzamelen op onze stempelkaart. Neem deel aan twee of meer activiteiten uit onze toer en krijg een leuke prijs die je bij de sportdienst kan gaan afhalen.

G-sportkampen

 Ontdek alle kampen

G-sportvierdaagse

Dit kamp zal door de coronacrisis helaas niet doorgaan in de herfstvakantie.

Buitengewoon FUNkamp

Dit kamp zal door de coronacrisis helaas niet doorgaan in de herfstvakantie.

Nuttige links

G-sport in de provincie Antwerpen

G-sport in Vlaanderen

Ben jij al G-sportfan?

Recreas vzw is een G-sportfederatie met een ruim aanbod aan recreatieve sporten

Parantee vzw heeft een aanbod voor alle G-sporters op alle niveaus van de sportieve piramide, van initiatie tot topsport