Zomer in Schoten

Je kan heel wat doen deze zomer in Schoten: muziekavonden, kermis, autocinema en zelfs... een nieuwjaarsreceptie?!

Een overzicht van de zomerevenementen vind je hieronder, voor meer uitgebreide info over de activiteiten raadpleeg je binnenkort onze brochure. Of kom eens langs in het UiTPUNT.

Krijg je maar niet genoeg van al die culturele activiteiten?

  • Binnenkort start er weer een nieuw cultuurseizoen! De ticketverkoop van het Cultuurcentrum gaat van start op 22 juni 2022 om 12.00​. Hou zeker hun website in de gaten.
  • Bekijk het ruime aanbod van Academie Schoten of schrijf je in voor een opleiding.
  • Ook voor boekenliefhebbers valt er veel te beleven. Ontdek het aanbod van de bibliotheek via de website van de bib.
  • Raadpleeg zeker ook de 'Uit in Schoten'-agenda voor heel wat leuks deze zomer.

Een zomer vol UiTPAS

Heb jij je UiTPAS al? Dan heb je geluk, want deze zomer vallen er heel wat punten te sparen en om te ruilen in Schoten. Elke keer je deelneemt aan een van de gemeentelijke activiteiten, zoals de zomermuziekavonden, de autocinema… kan je een punt sparen.

Zie je het UiTPAS-logo? Dan vallen er punten te sparen. Ruil heel de zomer lang je punten om voor leuke omruilvoordelen aan het UiTPUNT en op diverse andere activiteiten: gratis gadgets, toffe kortingen, consumptiebonnen… Heb je een UiTPAS met kansentarief? Dan krijg je bij inschrijving aan de betalende activiteiten zoals Grabbelpas en Sportweken 80% korting!

Nog geen UiTPAS? Rep je naar één van onze verkooppunten! Een volledig overzicht van spaarlocaties en omruilvoordelen vind je via www.vanpoldertotkempen.be.