Park Happening Schoten viert 25ste verjaardag met Metejoor

Op zaterdag 31 augustus sluit Schoten traditioneel de zomervakantie af met de Park Happening Schoten, die dit jaar haar 25-jarig jubileum viert! Voor de 25e keer organiseert de gemeentelijke dienst Jeugd en Gezin dit evenement voor jong en oud, met een spectaculaire line-up om het zilveren jubileum te vieren.

Evenementdetails:

  • Datum: Zaterdag 31 augustus 2023
  • Locatie: Zomertent in het gemeentepark
  • Toegang: Gratis


Het evenement bestaat uit een dagdeel met activiteiten voor kinderen en jongeren, gevolgd door een avond vol optredens.

Programma

Kaatje & Kinderdisco
Voor de jongste bezoekers komt Kaatje naar het gemeentepark, samen met haar vrienden Viktor en Kamiel en drie muzikanten, om met alle kinderen te zingen en dansen. De kinderdisco van DJ Ive P sluit het kindergedeelte feestelijk af. De kinderen zullen moe, maar voldaan naar huis gaan, zodat ouders zich 's avonds kunnen uitleven bij Metejoor.

Pauline
Aansluitend verwelkomen we Pauline, de meest geboekte solovrouw van 2023. Deze 22-jarige artieste uit Lommel, bekend van het eerste seizoen van Regi Academy, zal het avondgedeelte officieel inluiden met haar focus op dance. Ze belooft een geslaagd feest.

Metejoor
De publiekstrekker van de avond is Metejoor. Voor de eerste keer op het podium van Park Happening Schoten, zal hij het publiek betoveren met zijn ingetogen nummers en aanstekelijke popnummers. Dit is zonder twijfel dé artiest met een zilveren randje.

Cookies & Cream
We sluiten de avond in stijl af met de partybeats van Cookies & Cream. Vijf jaar na hun adembenemende show in 2019, zijn ze terug met dezelfde energie en topentertainment. Verwacht een excentriek spektakel dat je niet snel zult vergeten.

DJ-act
Nieuw dit jaar is de DJ-act, gecreëerd voor de Schotense jeugd. In april vond een DJ-wedstrijd plaats voor jongeren tussen 16 en 26 jaar. De winnaar(s) zullen de park party officieel afsluiten. Tot 1 uur kunnen bezoekers hun dansbenen losschudden. Om 1.30 uur gaan de lichten aan en is het feestje afgelopen.

Meer informatie over het programma, de bereikbaarheid, drank- en eetgelegenheden en andere zaken vind je op www.schoten.be/parkhappeningschoten.

Vier met ons mee en maak deel uit van deze speciale jubileumeditie! 🌟