Pendelproeverij: proef een maand lang gratis een duurzaam vervoermiddel

Pendelproeverij

Ben je de files op weg naar je werk zat en wil je ontdekken of een rit met de (elektrische) fiets, speedpedelec, het openbaar vervoer of een deelfiets iets voor jou is? Misschien hebben je kind(eren) altijd al eens met de bakfiets naar school willen gaan? Dan hebben we goed nieuws voor jou!

Met de Pendelproeverij kun je vier weken lang gratis een duurzaam vervoermiddel uitproberen, waarmee je stressvrij en zonder files van en naar je werk kan.

Wanneer?

De Pendelproeverij strijkt neer in Schoten tussen 6 augustus en 11 september. Dat wil zeggen dat jij gedurende die vier weken onbeperkt kan proeven van jouw gekozen vervoermiddel.

Hoe werkt het?

1. De smaak te pakken? Schrijf je dan in tussen 17 juni en 11 juli en kies jouw fiets en/of proefabonnement. Wees er snel bij want op = op!

2. Na de inschrijvingsperiode ontvang je een bevestiging als je gekozen vervoermiddel beschikbaar is.

3. Kom je fiets of abonnement ophalen op een van deze 3 momenten en locaties:

  • dinsdag 6 augustus: Kasteelplein
  • woensdag 7 augustus: parking De Zeurt
  • donderdag 8 augustus: Voorschotenlaan  

Let op! Jouw persoonlijke aanwezigheid is verplicht, zowel bij het ophaal- als het inlevermoment. Jouw vervoermiddel kan dus niet opgehaald of ingeleverd worden door iemand anders. Dit is nodig in verband met je aansprakelijkheid en om in orde te blijven met de verzekering. Hierop worden geen uitzonderingen gemaakt.

4. Test jouw vervoermiddel 4 weken uit.

5. Na de proefperiode breng je je fiets of abonnement terug op een van deze 3 momenten:

  • maandag 9 september: bermen Kasteeldreef
  • dinsdag 10 september: parking De Zeurt
  • woensdag 11 september: Voorschotenlaan

6. Na de proefperiode ontvang je 2 korte bevragingen om te peilen naar jouw ervaringen: eentje vlak na de testperiode en eentje 6 maanden later.

Meer weten?

Wil je meer weten over De Pendelproeverij, de technische fiches van de fietsen of wat te doen bij diefstal, pech of schade?