Schoten Schol krijgt opnieuw zomereditie

Oplettende Schotenaren hebben het misschien al gemerkt. Er viel deze dagen geen uitnodiging voor ‘Schoten Schol 2023’ in de brievenbus. Logisch, want in 2023 kiezen we opnieuw voor een zomereditie van onze ‘nieuwjaarsreceptie’ op zaterdag 8 juli 2023 in het gemeentepark.

Het gemeentebestuur organiseert Schoten Schol, de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie, normaal gezien op de eerste zondag van het nieuwe jaar. In 2022 beslisten we om de editie te verplaatsen naar de zomer. Zo konden we iedereen veilig ontvangen op een uitgestelde ‘nieuwjaarsreceptie’ zonder coronamaatregelen.

De zomereditie is ons zo goed bevallen dat we dit jaar opnieuw voor dezelfde formule kiezen. Het zonnetje, verkoelende ijsjes en een tof optreden vergezeld van een zomers briesje, dat klinkt toch als een ideale zomerborrel? Noteer dus alvast zaterdag 8 juli 2023 in je agenda. Een uitnodiging voor alle Schotenaren volgt tegen dan.

De verplaatsing naar juli levert ons nog een groot voordeel op: Schoten Schol kan gebruikmaken van de zomertent in het gemeentepark. Bovendien staat Hello!Schoten, het traditionele folklorefestival, de organisatie graag bij met materiaal en enthousiaste vrijwilligers. We besloten dan ook om ‘Schoten Schol’ om te dopen naar ‘Hello!Schol’. En dat is in 2023 niet anders.

  • Hello!Schol
  • Zaterdag 8 juli 2023
  • Zomerborrel voor alle Schotenaren met gratis drankjes, ijsjes en muziek